bellaabla - komentarze |
Pytasz się , czy mam dwa złote?? Sory nie! Mam tylko srebrny i brązowy (medalistka) Żołnierze noszą zielonie mundury ,żeby udawać trawę. A dziewice są jak IDEA - poza zasięgiem . Kangurzyca nosi dziecko w torebce. Pragnę, byś mnie całował! Wiesz gdzie? Jest kilka takich miejsc: Paryż , Wenecja , Hawaje, Wyspy Kanaryjskie... |
|
Tak napisali inni: |
28.09.2004 :: 20:28 :: bxl131.neoplus.adsl.tpnet.pl delfinek ja bym wolał Cie całować w usta w Twoim domu czy to Wenecja czy Hawaje, obojetne gdzie |
28.09.2004 :: 17:01 :: 158.75.203.1 Hej!! Blog nawet nawet...zapraszam do mnie:) |
28.09.2004 :: 15:07 :: chr77.neoplus.adsl.tpnet.pl Jaeśli chcesz adoptować królika to potpisz się pod notką gdzie napisałam że urodziły się króliki i tak gdzie wstawiłam zdjęcia króliczków napisz którego chcesz i wstaw go ma bloga (obrazek) ja później napiszę że go adoptowałaś |
28.09.2004 :: 15:07 :: chr77.neoplus.adsl.tpnet.pl Jaeśli chcesz adoptować królika to potpisz się pod notką gdzie napisałam że urodziły się króliki i tak gdzie wstawiłam zdjęcia króliczków napisz którego chcesz i wstaw go ma bloga (obrazek) ja później napiszę że go adoptowałaś |
28.09.2004 :: 14:28 :: gateway1.mofnet.gov.pl A może w Kielcach? Możesz mnie odwiedzić. |
Talk.pl :: Wróć |