|
Link :: 01.02.2005 :: 22:28 Jeszcze do jutra rana zbieram propozycje na konkurs
Atencjone- OGŁASZAM KONKURS NA NAQJNAJNAJNAJFAJNIEJSZY OPIS GADU-GADU!!! do wygrania niesamowite nagrody np.polecanie bloga przez dłłłłłłłłłłłłługi czasi i komentowanie prac na zwycięskim blogu !!!
czekam na zgłoszenia do środy rano !!!
Nie zwlekaj
Jest duża konkurencja bardzo podobają mi się dotychczasowe więc postaraj sie - Cenne nagrody Komentuj(8)
Link :: 01.02.2005 :: 22:37 PATRZ W DÓŁ
Komentuj(2)
Link :: 02.02.2005 :: 11:04 ROZWIĄZANIE KONKURSU NA NAJLEPSZY OPISZ GYGY
A OTO WYNIKI I NAGRODY
1 MIEJSCE
terecjuszek.talk.pl
SzKoŁa JeSt JaK mEdIa MaRkT--->pOwInNi TeGo ZaBrOnIć
nagrodą za pierwsze miejsce jest około 200 komentów i polecanie bloga znajomym
2 MIEJSCE
kijo.talk.pl
Abonent chwilowo nie teges ^-^
nagrodą jest około 100 komentów i polecanie bloga znajomym
3 MIEJSCE
terecjuszek.talk.pl
KoBiEtY sĄ jAk MeDiA mArkT--->nIe Dla IdIoTóW
nagrodą jest około 50 komentów
MYŚLE ŻE SIĘ OPŁACAŁO - GRATULACJE
Komentuj(2)
Link :: 02.02.2005 :: 14:02 Jak mi sie fatalnie nic nie chce - najlepiej poszłabym spac ale też mi się nie chce !! Już się spakowałam na wyjazd i mam lenia - a mogłabym np poodrabiać cosik ;( pomocy Komentuj(5)
Link :: 02.02.2005 :: 20:05 Dzisiejszym tematem moich rozważań sa tzw płytcy faceci :
W dzisiejszym świecie jest wielu macho, podrywają panienki albo dla rozrywki albo dla kasy ( co zdarza sie rzadziej), najpierw szepcą im czule do ucha a jak im się znudzą to wyzywają ich od niewiadomo czego, że biedne dziewczyny boją sie wyjść z domu. Często byłam właśnie światkiem takich zachowań i mówię wam że to nic przyjemnego!! Najlepszym lekarstwem na takich płytkich facetów jest to aby od początku być mocnym i przede wszystkim nie dać sie zawirować. PAMIĘTAJCIE DZIEWCZYNY jeśli koles na pierwszej randce mówi że cie kocha albo że chce z tobą chodzić to taki men jest płytki. Powiedzcie mu to w twarz niech sobie nie myśli. jest tylu naprawdę fajnych chłopców że nie ma co zawracać sobie takimi głowy!!
Dzięki za komenty - POZDROWIONKA Komentuj(80)
|
|
2025 styczeń 2024 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2004 grudzień listopad październik wrzesień
[Księga gości]
link1
link2
link3
|
|