|
Link :: 12.04.2005 :: 21:49 oj jak ja zaniedbuje tego bloga, smi jesdnak wiecie zbliżaja sie egzaminy do liceum. sama jeszcze nie wiem gdzie bede sie dalej uczyć.; interesują mnie przedmioty humanistyczne. Na przyszłość nie mam jeszcze konkretnych planów - niestety , a może stety .... kto wie. w szkole tez łatwo nie jest sprawdzian goni sprawdzian ni wspominając o kartkówkach , aż strach pomyśleć co bedzie w liceum .... Komentuj(4) Link :: 21.04.2005 :: 07:35 A po papieżu polaku miał być murzyn!! taka pprzepowiednia ... a potem miał być KONIEC ŚWIATAK ... nie ma teraz murzyna ... to w takim razie nie będzie końca świata! Komentuj(8) Link :: 29.04.2005 :: 16:08 chciałabym powrocic do mojej ostatniej notki , otóż komentowałam tam pewna dosc dziwna przepowiednie , najbardziej zaintrygowała mnie notka chlopoczyska ; oto tresć"A kto powiedział że Murzyn? Napisano ze ma być czarny, a nie że Murzyn. Słowo czarny moze być określeniem czynów papieża. Poprostu zły papież działający na szkodę ludzi i kościoła, diabeł na Tronie świętego Piotra." i dało mi to bardzo duzo do przemyśleń. chciałabym rónież zgodzić sie z chlopoczyskiem. bo ma on w zupełnosci racje. ale wyniki bedą dopiero po jakimś czasie, tak np teraz wyszło z ojcem Hejmo. a tak apropos to co wy o tej sytuacji sadzicie?? Komentuj(1) Link :: 29.04.2005 :: 16:23 NIO I JUZ PO EGZAMINACH!! wreszcie moge troszke wyluzować!! pasuje cosik powiedzieć na ich temat. a więc polski był całkiem całkiem - nie licząc ostatniego zadania za 15p czyli wypracowania( w tym roku był list ) nio to straciłam 2p - ale ze mnie kujon!! natomiast majca - to no coments!! tz zrobiłam zadania i będe mieć ok 37p. chociaz jak na mnie to całkiem dobrze. zawaliłam sobie troszke fizyke i jedno banalne zadanko z majcy. poprosty nie zauważyłam że był tam ukazany zwykły trójkat , a ja myślałam ze równoboczny. gapa ze mnie teraz 3majcie kciuki , żebym dostała sie do szkoły . mam na oku liceum nr 10 w kraku . trzeba tam miec ok 130p. w takim razie jeżeli z egzaminu bede mieć 75 a z ocen 70 to spokojnie sie dostane Komentuj(3) |
|
|
|
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |
||||