|
Link :: 04.12.2004 :: 22:01 kocham, cierpie, nienawidze jaki tego morał?? Komentuj(1) Link :: 05.12.2004 :: 22:04 Dobry wniosek wyciągnął " chłopczysko " może cos w tym jest?? Sama nie wiem, no có takie życie taka mała dygresja - umie ktoś zrobić stronke internetową?? Komentuj(2) Link :: 06.12.2004 :: 21:16 cześc - byłam dzis w kinie ale bardziej podobała mi sie 1 częśc briget jons ( chyba tak sie to pisze) no nie mam ostatnio co pisać- kurcze co tu zrobić Komentuj(2) Link :: 10.12.2004 :: 23:19 Dzień jak co dzień- no może nie calkiem . first- nie poszłam do szkoły z prostego powodu - pojechałam do dentist. po drugie - Jak to miło zostać przepuszczona w dzrzwach przez faceta.No tak kobiety powinny być na pierwszym miejscu ( napisze main kampf) - Po co ci jest koleś?? ( pytanie kierowanie do dziewczyn!) jak dzasz sobie spokuj będzie lżej !! Komentuj(2) Link :: 12.12.2004 :: 22:48 Wigilijne tradycje Polaków Najhuczniej Święta Bożego Narodzenia obchodzono w Polsce w XVII wieku. Świętowanie trwało od Wigilii nieprzerwanie aż do Nowego Roku. Bawiono się głośno, jedzono i pito ponad miarę. W niektórych okolicach odbywały się wówczas tak zwane "kradzieże na szczęście", czyli próby zapewnienia sobie pomyślności w Nowym Roku przez... zagarnięcie dobytku sąsiada. Porywano na przykład worki zboża. Obowiązkiem gospodarza przyjmującego gości była "prynuka", czyli zapraszanie, a często przymuszanie gości do nadmiernego jedzenia i picia. Częstym żartem biesiadnym było obcieranie brudnych talerzy rękawami kontuszy sąsiadów przy stole. A wy jak spędzacie święta?? W XXI wieku zamiast gotować i piec świąteczne specjały, Polacy coraz częściej decydują się na wieczerzę wigilijną spędzoną poza domem, bądź kupują tradycyjne potrawy na wynos. Komentuj(4) Link :: 16.12.2004 :: 08:45 Ello coś nie czyje zbliżających się świąt - no coż - 0 śniegu - no niby choinki zazwyczaj już były al teraz nawet na rynku choinki takie lipne - mój tata mówi że nie ma śniegu , bo jest ciepło - no co wy jak mróz trzyma i zimno jak na SYberii - a mama z kolei że kolendy się spiewa po wigilli - ale powinno się jakoś mówić o świętach o no nie wiem tak cosik myśle - a wy też deprecha czy jednak święta idą pełną parą ?? Komentuj(3) Link :: 17.12.2004 :: 22:21 Feminizn wg Patrysi na tym alb być 1-niezależna ( jeśli kzajde w ciąże - nie będę mogła już pozwolić sobie na moje plany - postanowione w życiu- dlatego niezależność powinno pełnić ceche nadrzędną !!)2-doceniana ( jeśli ktoś nie będzie mnie szanować niech liczy się z tym że ja go zbesztam równo z riemią - bo jak powiedziałam kiedyś - ja nie jestem szmatą żeby ktoś poniewierał mną 3- stawać się zrealizowana!!! Jeśli jakiś koleś przynajmniej będzie starał się zaspokoić te realne próby odnalezienia siebie to niech będzie pewien że właśnie dla niego będe gotowa zrobić wszystko - a jesze wcześniej musi narodzić się piekielnie mocne zaufanie ! ! inaczej nie wyobrażam sobie związku między dwiema osobami - Narazie spełniam sie samoisttnie i to nazywam moim małym feminizmem !! Co ty na to ?? Komentuj(5) Link :: 19.12.2004 :: 16:29 Komentuj(3) Link :: 21.12.2004 :: 15:26 NAJWIĘKSZA PROŚBA W DZIEJACH MOJEGO BLOGA MUSZĘ ZNALEŹĆ JAKIE WALUTY OBOWIĄZUJĄ W RÓŻNYCH KRAJACH !! NARAZIE WIEM ŻE DOLAR W STANACH POMOCY , POMOCY - A MOŻECIE MI POMÓC W TEN SPOSÓB PODAJCIE MI STRONĘ NA KTÓREJ COŚ TAKIEGO ZNAJDE ALBO JEŚLI MACIE TAKĄ WIEDZĘ TO NAPISZCIE MI PROSZE WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komentuj(4) Link :: 22.12.2004 :: 18:09 DZIĘKUJE ZA POMOC WSZYSTKIM KTÓŻY MI POMOGLI MOŻNA NA WAS LICZYĆ Komentuj(0) Link :: 22.12.2004 :: 18:18 O0GŁASZAM KONKURS !!!!!!!!!!!!! NA NAJŚMIESZNIEJSZE ŻYCZENIA SYLWESTROWE SWOJE PROPOZYCJE SKŁADAJ NA MOIM BLOGU NAGRODY WSPANIAŁE ;-) CZEKAM NA PROPOZYCJE POZDROWIONKI Komentuj(5) Link :: 22.12.2004 :: 18:43 tomorow - komentarze Chłopak + dziewczyna = porażka on- nie chce ale mówi że chce , ona w skowronkach nie rozumiem związków kiedy to chodzi wyłącznie o zaliczenie jej bądź jego - to nie jest fair!! Jęśli sie to komuś podoba to żal mi go - jest płytki i w życiu nic nie osiągnie !!! Teraz powiem z własnego doświadczenia - spotykasz kolesie on wszystko pięknie ładnie i jaka jesteś pięka i wogóle - nie zawracaj sobie nim głowy - koleś nie jest tego wart - tzn że mówi to samo wszystkim dziewczyną - przecież to ty jesteś wyjąkowa - Głupie są te dzewzny które na siłe szukają faceta - to jest moje zdanie - to CHŁOPCY powinni się dostosować do Nas- nie my do nich - takie jest pierwsze pawo nowoczesnej Kobiety opracowane na podstawie tomorow.talk.pl Komentuj(2) Link :: 23.12.2004 :: 12:03 POMOCY - mam zadanie JAKI JEST CHRZEŚCIJAŃSKI SENS ZYCIA CZLOWIEKA ?? BŁAGAM POMOCY ! Komentuj(8) Link :: 24.12.2004 :: 11:57 WESOŁYCH ŚWIĄT - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAWET DLA TYCH KTÓŻY NIE ODWIEDZAJĄ MOJEGO BLOGASA !!! Komentuj(4) Link :: 26.12.2004 :: 21:21 Jak leci - ja właśnie można powiedzieć że skończyłam święta. Byłam u babci i prababci i wróciłam dzisija - wzięłam prysznic. a potem zaczęłam odlądać coś co teraz lecie na tvn czyli cosik z kojotem i porankiem ;-) a teraz ściągam muze na kompa i sylwka ;-) Komentuj(3) Link :: 27.12.2004 :: 22:36 Święta święta i po świetach. no cóż takie życie szbko zleci i juz będzi po nim. Ale ze mnie robi się menancholik. może to ta muzyka co słucham. ough zapomniałabym - musze zrobić areobik. tylko jakie wziąć piosenki?? Nie mam co robić - ale przynudzam na tych notkach - więc kończe do poklikania Komentuj(0) Link :: 28.12.2004 :: 17:22 OGŁASZAM KONKURS NA NAJLEPSZE OPOWIADANIE O PRZYSZLOŚCI CZEKAM NIEDŁUGO WIĘC ... SIE ŚPIESZCIE NAGRODY ZAJEFAKENBISTE CZEKAM ..... Komentuj(5) |
|
|
|
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |
||||