|
Link :: 18.09.2004 :: 13:34 Dziś jest sobota!- wstałam o równej 11 - Śpioch ze mnie. gdy popatrzyłam na swojego koma zauważyłam nowega sms . Okazało się że jest od krzyśka z kielc qumpla z Międzyzdroi. Oznajmił mi że dziś będzie w moim mieście na zawodach łucznictwa. Trochę mnie to na początku wkurzyło bo powinien powiedzieć mi o tym wcześniej to bym przyjechała a tak to dupa zbita. Po odkurzeniu całego domu i zmyciu mebli w gościnnym pokoju ( tata mi wczoraj kazał) wreszcie miałam czas . Nauczyłam się z WOS-u ( jak upadł komunizm) i zaczęłam z gejcy się uczyć . Ale mi się nie chciało więc zrobiłam sobie kawe i siadłan na necie. Siedze do tej pory . Jutro będe tańczyć z moim zespołem w parku Jordana. Tak sobie myśle czy nie zrezygnować . Mam już dość ciągłe próby i wogóle. w poniedziałek mam beznadziejne lekcje nie chce mi się iść fizyka polaj wos itp. Dobrze że nie ma majcy - chyba bym umarła . Jestem ciekawa jak na swoim blogu zamieścić fotke. Musze chyba pojechać do znajomego on umie. a może ktoś kto czyta teraz tą notkę mi pomoże PROSZE!! Pozdrowonka i cmokaski Komentuj(0) Link :: 18.09.2004 :: 13:51 CO SĄDZISZ O NARKOMANII. Jestem ciekawa co ludzie sądzą o narkomanii?? Czy jest to problem społeczny czy też prywatny. Dlaczego młodzi ludzie próbują używek niezdrowych dla organizmu?? Czy z tego mają satysfakcje. Czy wiedzą ile ich to kosztuje. Czy zanika pomoc do ludzi zdrowych dla chorych. ?? Jeśli chcesz się wypowiedzieć . Dodaj komentarz. Za wszytkie komentarze z góry dziękuje. Jutro ukaże się podzsumowanie tych pytań , ..... Komentuj(1) Link :: 18.09.2004 :: 19:12 cze jak w gruncie rzeczy pojechałam na zawody do Krzysia . podałam mu adres mojej stronki. bardzo sie zmienil odkąd ostatnio go widziąłam. jest wysoki szczupły ma brązowe włosy chyba zielone oczka i wogóle jest super. Dziś ma do mnie zadzwonić więc już nie mogę się doczekać. Widziałam sie jeszcze z Marcinem i mateuszem też są spox. Nie sądziłam że z Krzyśka zrobił się taki fajny chłopak. W gruncie żeczy to nawet jest ..... sie mi spodobał. Drugą sprawę jaką miałam opisać to fakt iż zostałam wyrzucona z mojego zespołu tanecznego. Bardzo się ciesze. Wreszcie mam spokój!! Wieczorem przyjechał do mnie misiek. Ja już nie moge nie daje mi spokoju. Doszłam do wniosku że wykorzystam go . Poprosiłam go aby znalazł dla mnie materiały na Wos o terroryźmie , narkomanii i walutach. No co coś za coś! ja chcę się jeszcze spotkać z Krzysiem .AAAAAA Pozdrówka Komentuj(0) Link :: 18.09.2004 :: 19:21 Nikt mnie mie kocha nikt mnie nie lubi wszyscy mają mnie w ... i nikt nie czyta moich prac. i nikt nie chce mi powiedzieć jak załadować zdjęcie na bloga łeeeeeeełeeeeeeeeee Komentuj(0) Link :: 18.09.2004 :: 19:25 W czym tkwi idiotyzm miłości?? Komentuj(0) Link :: 18.09.2004 :: 22:05 Popełnie samobójstwo - nikt nie komentuje moich prac!! Komentuj(3) Link :: 18.09.2004 :: 22:06 Gadałam przez tele z Krzysiem !! Komentuj(1) Link :: 18.09.2004 :: 23:35 Dlaczego zakochani są porównywalni do dwóch połówek jabłka?? Komentuj(2) Link :: 19.09.2004 :: 13:26 jest u mnie klaudia! Po fajnej nocy ( nie spałyśmy do 1.30) nadeszła niedziela i terzeba bylo sie uczyć ! Nienawidze szkoły !! Jutro pyta z Wosu. Dziś jade do M1 może kupie sobie spodenki Komentuj(2) Link :: 21.09.2004 :: 19:13 Fajnie jest być kobietą! Nie rozumiem mężczyzn . Dlaczego myślą że jesteśmy niezrozumiałe?? Komentuj(10) Link :: 24.09.2004 :: 15:59 Jak przekonać rodziców aby pyścili mnie do Kielc?? Dobrze wiedzą że pojade tam z koleżanką i pojade prywatną linią. Co to za problem. Moja kol jeździ sama do Nowego Sącza! Mam 15 lat i chcę jechać na dzionek do kielc!! Do Krzysia!! To tylko 100 km. PORADŹCIE Komentuj(0) Link :: 24.09.2004 :: 16:01 Co sądzisz o J.Lo ( Jennifer Lopez) przeprowadzam sądaż! Czy jest naprawdę taka sexi i spox jak piszą brukowce ?? Komentuj(4) Link :: 25.09.2004 :: 20:08 Dlaczego polski Hip-Hop jest uważany za najlepszy ( co powiecie o amerykańskim) Ja sama wole techno a wy?? Komentuj(1) Link :: 25.09.2004 :: 20:09 Jak współczesny człowiek odnosi się do zagadnień śmierci?? Wyraź swoją opinię.... Komentuj(2) Link :: 25.09.2004 :: 20:10 Jak wg ciebie wyglądać powinna idealna dziewczyna ( dotyczy to min wagi)?? Komentuj(14) Link :: 27.09.2004 :: 19:45 Pytasz się , czy mam dwa złote?? Sory nie! Mam tylko srebrny i brązowy (medalistka) Żołnierze noszą zielonie mundury ,żeby udawać trawę. A dziewice są jak IDEA - poza zasięgiem . Kangurzyca nosi dziecko w torebce. Pragnę, byś mnie całował! Wiesz gdzie? Jest kilka takich miejsc: Paryż , Wenecja , Hawaje, Wyspy Kanaryjskie... Komentuj(6) Link :: 28.09.2004 :: 19:39 Jaki wpływ ma palenie fajek na zdrowie człowieka?? Wypowiedz sie na forum ... bellaabli Komentuj(0) Link :: 28.09.2004 :: 19:40 Jaka jest wg ciebie najbardziej romantyczna piosenka- podaj wykonawc e i tytół Komentuj(9) Link :: 30.09.2004 :: 18:54 dziś jest najbardziej makabryczny dzień w moim życiu!! To co z tedo że napisałam z biolcy bezbłędnie sprawdzian!! Jak przyszłam do domu zaczęłam robić zad z majcy. Wtedy moja siora kazała mi do siebie przyjść . Chcąc otworzyć drzwi jej pokoju tak je pchnęłłam że szyba w drzwiach się rozbiła!! Mam szwy na całym nosie, łokciu, - jestem cała pocięta szkłem. Mam obolałe kolano i jestem w akcie rozpaczy !! nie mam siły nawet na pisanie - ale jak to mówią niektórzy najlepiej wylać gniew , smótek na kartkę- ja mam bloga- a poza tym lepiej pisze się na klawiaturze. I tak jeszcze nie mogę pisać bo mam dużo plastrów na rekach!! A jak zostanie mi taka wielka ogromna blizna na nosie !! Łokciem się nie przejmuje bo go nie widać - a nos !! Choć tata powiedział że sprowadzi ze Szwajcarii maść to i tak jestem rozbita. - Rwie mnie nos i po prostu makabra- mówią nie załamuj się !! Ale sami dokładnie chyba nie wiedzą co znaczy mieć cały (dosłownie) nos w szwach. !! POMOCY Komentuj(8) |
|
|
|
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |
||||